Smartlog v3 » canada goose jackets » Høj kvalitet Canada Goose jakker åbne omkostningseffektiv belastning
Opret egen blog | Næste blog »

Høj kvalitet Canada Goose jakker åbne omkostningseffektiv belastning

18. Feb 2012 09:12, linlove41

Forskellige jakker kan slides anden fornemmelse, for forskellige formål, brug for folk til at finde forskelligt udstyr, selv de er ikke nødvendige. I nogle tilfælde, mennesker søge deres egne jakker, især i frossen om vinteren varmt, er ikke den eneste faktor folk bekymring, for nogle mennesker, er, hvad de vedrører mere omkostningseffektiv.

Selv luksusmærker er tendensen for folk til overvejelse, blandt så mange mærker, nogle mennesker stadig tror på kendte mærke kan bære i længere tid, især Canada Goose Parka, som er meget populær over hele verden. Som herre og kvinders jakker er ens,mennesker stadig fokus på Canada Goose. Gennemgå udviklingen locus, vil du finde ud af årsagen.

Da Metro Sportswear har produceret Canada Goose brand siden 1957, havde virksomheden mærkevarer sine produkter og sig selv under navnet Canada Goose siden 2000. Virksomheden blev registreret som Snow Goose i Canada, når ned-fyldte jakker blev introduceret i 1990'erne. Efterfølgende , virksomheden registreret navnet Canada Goose i 2000 og nu distribuerer alle sine produkter under Canada Goose brand. hovedkvarteret er beliggende i Toronto, med et regionalt hovedkvarter er placeret i Stockholm, Sverige

Canada Goose fremstiller en bred vifte af jakker, veste, hatte, handsker og andet koldt vejr shirt designet til ekstreme kolde vejrforhold. Canada Goose udfylder alle sine frakker med en blanding af gæs og ænder ned for at sikre varme, men også udnytter coyote pels påhætter De jakker, er kendt for at være en meget moderigtigt tøj. Som Canada Goose afgangen fra Canada til Europa, har virksomheden produceret jakke, bukser, handsker samt dragter til folk, der havde brug for sådan beklædning. Feature ned materialer, Canada Goose Chilliwack, er den mest berømte stil.

Den unikke Canada Goose jakke Chilliwack er en canadier, der var stationeret lige efter krigen Bush piloter i nationen Canada Goose Parka nordlige del. Som Drakes, it'Hill opdatere den unikke model, hver enkelt med en række, vil man finde, at kun 300 af en produktion. Drake, men du kan opdage om branchen muligvis stort set være 200 og hans besætning til at hjælpe med at bevare den begrænsede opnåede en frakke ud af 300 mio.

Over 50 års udvikling, tilpasse virksomheden den politik, som flere og flere krav til billige Canada Goose jakker, saling Canada Goose jakker online vil være en mulighed for at udvikle Asien rounte.

Tags

Relaterede

Seneste